Τηλ. / Fax 210 9735 888

Η Νέλλυ Γλυκιώτη είναι επαγγελματίας χορεύτρια, χορογράφος, δασκάλα χορού αλλά και καλλιτεχνική διευθύντρια/παραγωγός Φεστιβάλ Oriental. Με το Bellydance ξεκίνησε να ασχολείται το 2005 και μαθήτευσε πλάι σε ονομαστούς δασκάλους όπως Mahmoud Reda, Farida Fahmy, Randa Kamel, Tito, Jillina.

Έχει προσκληθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, του Αραβικού κόσμου αλλά και της Νότιας Αμερικής για να χορέψει, διδάξει ή να παραστεί ως κριτής διαγωνισμών χορού.

Παράλληλα, είναι η μοναδική Ελληνίδα Bellydancer που έχει χορέψει μαζί με τους Mario Kirlis, Amir Sofi, Matias Hazrum, στις διοργανώσεις Bellydance Superstars και Bellydance Evolution. Έχει επίσης χορέψει στο Gala του διάσημου “Ahlan Wa Sahlan” στην Αίγυπτο, ενώ έχει παραστεί και ως δασκάλα και κριτής στην διοργάνωση Global Bellydance Conference στην Κίνα.

Η Νέλλυ είναι ιδιοκτήτρια της σχολής χορού “tanzEuphoria” που βρίσκεται στη Βιέννη, η οποία προετοιμάζει επαγγελματίες χορεύτριες αλλά και σημαντικά events.

Η αγάπη της για το χορό, την τέχνη και η εμπειρία της στο Bellydance την ώθησαν να διοργανώσει τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του είδους τους στην Αυστρία, “Orient Express” και “Egyptian Dream”, καθώς και αντίστοιχες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr