Τηλ. / Fax 210 9735 888

H Γιουλίνα Δασκαλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Χαλκίδα.

Σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών όπου αποφοίτησε με άριστα και είναι κάτοχος 2ετούς μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αστικό Δίκαιo.

Παράλληλα σπούδασε Δικαστική και Αναλυτική Γραφολογία και από το έτος 2005 και είναι εγγεγραμμένη Πραγματογνώμονας.Το έτος 2016 κατόπιν μερικής υποτροφίας συνέχισε τις σπουδές της στο ΟΠΑ με ειδικότητα Δίπλωμα τις Διαπραγματεύσεις - Diploma in negotiations.Παράλληλα με τις σπουδές της φοιτούσε στην Ανωτέρα Δραματική σχολή Ράμπα & στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα θεάτρου και κινηματογράφου.

Εργάστηκε ως ηθοποιός σε παιδικές και κεντρικές σκηνές της Αθήνας ενώ παράλληλα συμμετείχε σε διάφορα σήριαλ στην τηλεόραση όπως Άκρος Οικογενειακών, Λάμψη κ.α. αλλά και σε ταινίες μεγάλου μήκους όπως Σώσε με και 45 τετραγωνικά του Στράτου Τζίτζη κ.α. Παράλληλα, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό και πειραματίστηκε με πολλά είδη, όπως παραδοσιακούς, κλασικό, σύγχρονο, μοντέρνο, latin, κ.α.

Αυτά που την κέρδισαν όμως από την πρώτη στιγμή ήταν το FLAMENCO, γιατί η ιδία πιστεύει πώς είναι ο χορός με την μεγαλύτερη εκφραστικότητα και δυναμικότητα και το ORIENTAL διότι συνδυάζει την θηλυκότητα, την κομψότητα και το πάθος! Χορογράφος της ομάδας Τσιγγανέιρος, σε συνεργασία με τον Βασίλη Παϊτέρη. Παράλληλά είναι προπονήτρια Cheerleader (αναγνωρισμένη από την INTERNATIONAL - EUROPEAN & HELLENIC ομοσπονδία), χορογράφος στην ομάδας Α1 Βόλεϊ - Ηρακλή Χαλκίδας αλλά και της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρισης (Beach Volley). Προπονήτρια και χορογράφος της επαγγελματικής ομάδας cheerdance Sun Angels και της ερασιτεχνικής ομάδας Fun Girls. Επίσης Έχει παρακολουθήσει αμέτρητα σεμινάρια των μεγαλύτερων δασκάλων του oriental (Έλληνες και Ξένους) και έχει συμμετοχή σε Festival Ανατολίτικών χορών της χώρας, με κορύφωση το IGNIS FEST όπου το συνδιοργανώνει. Πιστοποιημένη δασκάλα IDTA. Trainer πιστοποιημένη από τους αρμόδιους φορείς pilates & yoga. Το καλοκαίρι του 2018 συμπαρουσιάζει την καλοκαιρινή εκπομπή του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Λόγια του Νησιού.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr