Τηλ. / Fax 210 9735 888

Η Ελισάβετ Δακουτρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε μαθήματα κλασικού μπαλέτου σε μικρή ηλικία.

Το 2006, αποφοιτά από την Επαγγελματική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη – Ν. Μπακάλη» και ξεκινά την συνεχόμενη έως σήμερα καριέρα της σαν καθηγήτρια χορού στον κλασικό και σύγχρονο χορό, αλλά και σαν χορεύτρια συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις και φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων, Athens Fringe festival, Athens Video Dance Project κ.λπ. Παράλληλα, ξεκινά να πειραματίζεται με διαφορετικά είδη χορού, όπως jazz/musical theater, Latin, flamenco, hip-hop, καθώς και με πιο εναλλακτικές μορφές χορού όπως το Τribal fusion bellydance το οποίο την συνεπήρε.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με το είδος αυτό παρακολουθώντας σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους όπως η Rachel Brice, Kami Liddle, Mardi Love, Lamia Barbara και πολλοί άλλοι και κρατώντας ενεργό χορευτικό ρόλο με την συμμετοχή της σε διάφορα φεστιβάλ όπως το Tribalnatyam Gr, TribalAthens Fest, Bollywood & Multicultural Dance Festival κ.α. 

Τέλος, στόχος και προσπάθειά της όταν χορεύει, χορογραφεί και διδάσκει είναι να εισάγει τα στοιχεία και την φιλοσοφία του σύγχρονου χορού στην τέχνη του tribal fusion ανοίγοντας νέα μονοπάτια στην κίνηση.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr