Τηλ. / Fax 210 9735 888

Η Vinatha Sreeramkumar είναι χορευτρια, χορογράφος και επιχειρηματίας από την Chennai της Ινδίας με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας. Εκπαιδεύτηκε στο Bharatanatyam, στην κλασσική μουσική της Νότιας Ινδίας (Carnatic) και στο Σανσκριτικό θέατρο στο κέντρο τέχνης Dr. Raghavan, υπό την καθοδήγηση του γκουρού της Smt. Nandini Ramani, από την ηλικία των 4. Μετά την άφιξή της στη Μαδρίτη, η Vinatha συμμετέχει σε πολλά σημαντικά χορευτικά φεστιβάλ στην Ισπανία και ίδρυσε τη δικιά της σχολή χορού και γιόγκα (Espacio India), χορευτική εταιρεία με 6 επαγγελματίες χορευτές και τη θεατρική παραγωγή Indiafest. Άρχισε επίσης το κανάλι της στο YouTube, το οποίο σήμερα έχει συνολικά πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές και περίπου 5000 συνδρομητές. Έχει διδάξει εργαστήρια σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας, του Μαρόκου, της Ταϊλάνδης, της Ιταλίας και της Ουγγαρίας και έδωσε στους φοιτητές της την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην Ινδία το καλοκαίρι του 2018 με καθηγητές στο Chennai. Επιλέχθηκε επίσης ως Miss India της Ισπανίας 2011-12 και εκπροσώπησε τόσο την Ινδία όσο και την Ισπανία στην παγκόσμια περιοδεία Miss India στο Σουρινάμ της Νότιας Αμερικής.

Ως επιστήμονας με διδακτορικό δίπλωμα μοριακής βιολογίας, το 2017 ξεκίνησε επίσης το “Bollynaline”, ένα πρόγραμμα ευεξίας βασισμένο στο χορό Bollywood (σχεδιασμένο για εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες και ιατρικούς συλλόγους), όπου χρησιμοποιεί διάφορους βιολογικούς λόγους για να παρακινήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν  το χορό ως μέσο κοινωνικοποίησης και εναλλακτικής λύσης για την άσκηση. Έχει εντάξει με επιτυχία το πρόγραμμά της, ως πολιτιστικό μέρος της εκπαιδευτικής διδακτέας ύλης σε κορυφαία αμερικανικά και βρετανικά σχολεία και ενώσεις καρκίνου στη Μαδρίτη (www.bollynaline.com).

Λόγω της πολύπλευρης εμπειρίας της και της εξαιρετικής υποδοχής του κοινού, η Vinatha θεωρείται ως καλλιτέχνης και ως δασκάλα από τους καλύτερους επαγγελματίες του Ινδικού χορού στην Ισπανία. Είναι από τους λίγες χορεύτριες που γνωρίζουν μορφές κλασικού χορού της Νότιας Ινδίας όπως το bharatnatyam και Kuthu σε βάθος.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr