Τηλ. / Fax 210 9735 888

Η Βαλεντίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με λατινοαμερικάνικους χορούς: American style όπου το 2002 πήρε το επαγγελματικό της δίπλωμα κι αργότερα με Ιnternational Style με το δάσκαλο και προπονητή της Κώστα Χριστοδούλου.

Κέρδισε την 1η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία 3dance Latin.
Το 2004 ξεκίνησε τους ανατολίτικους χορούς με τη δασκάλα και προπονήτρια Μαρία Αθανασιάδου. Το 2006 πήρε το δίπλωμά της από την Πρεσβεία της Αιγύπτου στο oriental-raqsharki. Παράλληλα, διδάχθηκε αρμονία ανατολίτικης μουσικής, καθώς και πέπλο, κύμβαλα, μπαστούνι, σπαθί και shamantan (κηροπήγιο).

Το 2007, κερδίζει την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οriental-raqsharki .
Έχει παρακολουθήσει άπειρα σεμινάρια τόσο λατινοαμερικάνικων Χορών όσο και σεμινάρια Bellydance και Bollywood από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους

Η Βαλεντίνη ασχολήθηκε και με το flamenco, τον τσιγγάνικο χορό (roman havasi), αλλά και με τον χαβανέζικο (hula).
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χορό Βollywood και είναι πιστοποιημένη δασκάλα της 1st Bollywood Dance Academy Greece.

Η Βαλεντίνη - δασκάλα και χορογράφος - διδάσκει σε σχολές χορού, γυμναστήρια, συλλόγους κ.λπ. και έχει δημιουργήσει 2 καταπληκτικές ομάδες Βollywood Dance που έχουν διακριθεί σε Διεθνείς Διαγωνισμούς με δικές της χορογραφίες.

Παράλληλα, έχει χορέψει σε άπειρες παραστάσεις και Φεστιβάλ και έχει λάβει μέρος σε ινδική ταινία , Bollywood musical, Flash mob και video clips.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr