Τηλ. / Fax 210 9735 888

Γέννημα – θρέμμα του Λος Άντζελες, η Σόνια είναι μια από τις πιο περιζήτητες δασκάλες χορού και performer.

Από 19 χρονών άρχισε την πρώτη επαφή της με το χορό στο κολέγιο της πόλης της. Αφού απέκτησε μια σταθερή βάση στο κλασικό μπαλέτο, εξασκήθηκε σε μια σειρά μορφών χορού και εξοπλίστηκε με γνώσεις που της επέτρεψαν να αναπτύξει το δικό της μοναδικό στυλ.

Εξαιτίας της μεξικάνικης καταγωγής της, διερεύνησε περαιτέρω τις ρίζες της, μέσα από τη μουσική και το χορό και εντάχθηκε στο Ballet Folklórico del Pacífico, γνωστό ως Pacífico Dance Co.

Η συνεχώς αυξανόμενη περιέργεια και το πάθος της για το χορό, την οδήγησε σε περιοδείες με ομάδες χορών διαφόρων προελεύσεων και χαρακτηρίστηκε Πρωτο-χορεύτρια και χορογράφος κυρίως με τις Bellydance Super Star.

H συμμετοχή και η συμβολή της στις Bellydance Superstars τοποθέτησε τη Σόνια στη διεθνή σκηνή σαν μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου και ιδιαίτερα των χορών της Μέσης Ανατολής.

Τα τελευταία χρόνια, η Σόνια έχει ανακατευθύνει τα ενδιαφέροντά της στο χορό και έχει εστιάσει την ενέργειά της σε μια πιο βαθειά πρακτική, διευρύνοντας έτσι το χορευτικό της ρεπερτόριο.

Επισκέπτεται την Ινδία μία φορά το χρόνο και «Βυθίζεται» πλήρως στις κλασικές σπουδές του ινδικού χορού, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου Odissi γκουρού. Επίσης αφιερώνει αρκετούς μήνες το χρόνο εστιάζοντας στον ισπανικό (φλαμένκο και κλασική) χορό, υπό την διεύθυνση του Roberto Amaral, στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.

Η Σόνια σήμερα είναι περιζήτητη και κάνει παραστάσεις και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο, ενώ συνεχίζει την έρευνα και την εκπαίδευση τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr