Τηλ. / Fax 210 9735 888

Η Yara Dagher κατάγεται από τη Συρία. Σπούδασε μικροβιολογία, αλλά στη συνέχεια

– εξαιτίας της αγάπης και της βαθειάς της αδυναμίας για ό,τι αφορά το Οριεντάλ – σπούδασε  σχέδιο μόδας. Από τότε έχει αφιερώσει τον εαυτό της αποκλειστικά σε αυτό.
 Έχει ξεκινήσει και δημιουργήσει σχέδια κοστουμιών σε μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών και διάσημων χορευτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Yara έχει «παντρέψει» τη μόδα με τον ανατολίτικο χορό και είναι παραγωγός μοναδικών Fashion Show.
Λόγω τoυ ταμπεραμέντου της, έχει προσκληθεί  και εμφανισθεί σε πολλά Show και Φεστιβάλ, όπως: Mediterranean delight festival, Let’s Dance Bellydance, Oriental Passion, Cairo by night, Raqs Mystique (Εσθονία), Rakkas festival (Τουρκία), Night in Luxor (Λιθουανία) International, Oriental Festival (Γερμανια), Cairo by Cyprus festival, Enigma of Arabia (Ουκρανία) και σε πολλές άλλες χώρες όπως η Δανία και η Σουηδία.
Μέσα από τη χορευτική της εμπειρία που ενισχύθηκε με τους λάτιν χορούς, αναγνώρισε τελικά το πάθος της για την ανατολίτικη χορευτική σκηνή και ξεκίνησε τη δική της σχολή χορού, στην Αθήνα. Σε αυτή τη Σχολή που διευθύνει η ίδια, «αναμιγνύει» τη βασική διδασκαλία ανατολίτικων χορών, με την προώθηση ιδιαίτερων ανατολίτικων χαρακτηριστικών.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr