Τηλ. / Fax 210 9735 888

Η Γιασεμή Καλαθάκη είναι δασκάλα χορού ATS® & Fusion Bellydance, χορογράφος, performer, ιδρύτρια τις Tribal Fusion ομάδας Merkabah,

διοργανώτρια του φεστιβάλ TRIBALNATYAM Gr Festival & του ετήσιου show “Persephone Unveiveiled”στην Αθήνα,οπως επίσης και του 1ου Sister Studio A.T.S.® FCBD® στην Ελλαδα!

Η αγαπη της για το χορό ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με κλασικό και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Μεγαλώνοντας, το ενδιαφέρον της εξελίχθηκε οδηγώντας τη να πιστοποιηθεί ως επαγγελματίας δασκάλα σε Ballroom και Latin, ενώ την ίδια στιγμή ερωτεύτηκε το Bellydance το οποιο ξεχώρισε!

Μετά από αμέτρητες ώρες εκπαίδευσης με μερικούς από τους μεγαλύτερους και καλύτερους καθηγητές στον κόσμο, πήρε πιστοποίηση στη Σχολή Bellydance Suhailas Salimpour στο Σαν Φρανσίσκο. Έχει διδάξει την τέχνη του bellydance τα τελευταία 15 χρόνια σε αναγνωρισμένες σχολές χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι επίσης, ιδρυτικό μέλος σε πολλες ομαδες Bellydance και έχει δώσει αμέτρητες παραστάσεις. Πήρε μέρος ως χορεύτρια στο TribalFest 11 στο Σαν Φρανσίσκο Η.Π.Α.

Οι τελευταίες τις σπουδες ηταν στην Βαρκελώνη το 2016 οπου πηρε την πιστοποίηση FCBD® General Skills, Teacher Training & the Business of A.T.S.® απο την Carolena Nericcio & την Megha Gavin.

Η Γιασεμή είναι μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανωτριες Σεμιναρίων και Παραστάσεων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Η αγάπη, η δέσμευση και το πραγματικό πάθος της για τη μοναδική αυτή μορφή τέχνης είναι αυτό που την οδηγεί στην ανάγκη για την προώθηση, υποστήριξη, βοήθεια και να κάνει ουσιαστικά οτιδήποτε χρειάζεται για να δώσει στο bellydance την αξία που του αναλογεί ως έναν από τους πιο όμορφους και μοναδικούς χορούς στον κόσμο.

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr